Ledarskapet är a och o i en organisation. HRM Executive Search erbjuder en gedigen process genomförd av seniora konsulter med lång erfarenhet från näringslivet och offentlig sektor. Målsättningen i våra executive search-uppdrag är alltid densamma. Först när vi överträffar kundens förväntningar är vi riktigt nöjda.

Vad är Executive search?

Executive Search är en välbeprövad rekryteringsmetod som används för att hitta och attrahera de mest kvalificerade och erfarna ledarna och cheferna till höga befattningar inom organisationer. Vår process är skräddarsydd för varje specifik rekrytering och involverar omfattande nätverkande, forskning och en noggrann bedömning av våra kandidater. Vårt mål är att säkerställa att vi identifierar den bäst lämpade ledaren eller chefen för er verksamhet.

VARFÖR EXECUTIVE SEARCH?

Hitta ledare som passar perfekt

Vi fokuserar på att hitta och attrahera toppchefer och ledare som har den rätta erfarenheten, kompetensen och kulturella passformen för att ta ert företag till nästa nivå.​

Spara tid och resurser

Genom att outsourca rekryteringsprocessen till oss kan ni fokusera på er kärnverksamhet medan vi hanterar den omfattande sökningen och urvalsprocessen.​

Tillgång till vårt nätverk och expertis

Med vår breda erfarenhet och ett omfattande nätverk inom olika branscher kan vi identifiera och attrahera de mest kvalificerade kandidaterna för att möta era specifika behov.​

Konfidentialitet och professionalism

Vi hanterar er rekrytering med sekretess och professionalism för att skydda ert företags rykte och intressen.​

Resultatfokuserat

Vårt mål är att leverera framgång genom att hitta och placera rätt person på rätt position, vilket ger er en konkurrensfördel och stärker er organisations framgång.​

Vi erbjuder:

PROCESSEN

Hur det funkar

Research & identifiering

Vi kartlägger marknaden och identifierar potentiella kandidater som matchar era krav. Vid publika rekryteringar annonserar vi även i utvalda kanaler.

Bedömning & urval

De kandidater som visat intresse för rollen granskas med utgångspunkt i vår överenskomna kravprofil.

Presentation

Vi presenterar de kandidater som bäst matchar kravprofilen på ett pedagogiskt sätt så ni som uppdragsgivare lätt kan jämföra.

Fördjupande analys

Vi erbjuder flertalet DNV-granskade testverktyg som alla inkluderar personlig återkoppling till kandidat och uppdragsgivare. Självklart bistår vi även med referenstagning och bakgrundskontroll.

Uppföljning & chefscoachning

Vi följer alltid upp för att säkerställa en lyckad start för er och den nyanställde. I HRM Executive Search ingår alltid tre coachingtillfällen för att på bästa sätt stötta kandidaten i det nya uppdraget.

Vad kan jag hjälpa dig med?
Vad kan vi hjälpa till med?